Rólam

Szenvedélyem, hobbim, hivatásom a „műkörmös szakma”

Gergely Viktória vagyok, 2001 óta végzem a műkörmös szakmát, a pedikűr szakma alap fortélyait pedig édesapámtól tanultam.

Az elmúlt 20 év során folyamatosan képzem magam, figyelem és követem a legújabb trendeket, hogy a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújthassam ügyfeleimnek.

A Wik Nails zuglói szépségszalonban várlak, ahol számos szolgáltatást kínálok, beleértve a műköröm építést, gél lakk alkalmazást, valamint a pedikűrt.

Az elhivatottságomnak köszönhetően minden ügyfélre egyedi figyelmet fordítok, hogy a lehető legjobb eredményt érjem el.

Bízom benne, hogy visszatérő ügyfelek lesznek, akik elégedettek lesznek a szolgáltatásainkkal, és ajánlani fogják ismerőseiknek

Ha bármilyen kérdésed vagy kérésed lenne, szívesen állok rendelkezésedre!

Gergely Viktória

Oklevelek

Wik Nails
5.0
Based on 40 reviews
powered by Google
Ismerős ajánlásával kerültem ebbe a szalonba, melyért örök hálával tartozom! Nagyon kellemes környezet, fantasztikus hangulat, és nem utolsó sorban mindig elégedetten távozol!
Csete NiaCsete Nia
16:18 15 Oct 20
Vikihez jártam Miskolcon, és amikor Budapestre költöztem újra megtaláltam őt. Evidens volt, hogy csak ő készítheti a ferrari piros körmeimet. Egyszerűen imádom a munkáit, a szalonját és őt magát is!
Boglárka PaulinBoglárka Paulin
08:49 14 Oct 20
Mar 4 eve jarok Vikihez havi rendszeresseggel. Nagyon tartosan es szepen dolgozik, szep kornyezetben! ☺️ Amellett, hogy szepulni jarok oda, mindig nagyon jo a hangulat, jokat beszelgetunk. Nagy becsben tartja Viki a vendegeit. ❤️
Éva ManyóczkiÉva Manyóczki
20:39 12 Oct 20
Hangulatos üzlet, minden a vendégek kényelmét szolgálja. Én a speciális SNS technika (poros köröm) miatt vagyok Viki elkötelezett híve. Nagyon szeretem, ahogy dolgozik.
Judit BertalanJudit Bertalan
17:14 12 Oct 20
Több mint 8 éve lassan három hetente igénybe veszem Viki kéz és láb kényeztetését, nagy megelégedéssel. Ez idő alatt kellemes, vidám hangulatban professzionális szolgàltatásban van részem. Nagy köszönettel tartozom Vikinek, bizony betegségem alatt is gondoskodott rólam. Remek ember, kiváló munka, amit mindenkinek szívből ajánlok. ❤️🌹🍀
js_loader

Gyere el hozzám

Szeretnél gyönyörű körmöket, akkor szeretettel várlak!